Oproep: vaccinatieschade getroffenen gezocht voor fotoproject

Fotograaf Jaap Kloppenburg werkt aan een portretserie over vaccinatieschade
www.jaapkloppenburgfotografie.nl

Fotograaf Jaap Kloppenburg werkt aan een serie portretten over vaccinatieschade. Hij confronteert in zijn portretserie de kijker met mensen die gezondheidsklachten hebben gekregen door de vaccinatie, terwijl de samenleving de andere kant op kijkt. Voor dit project zoekt hij mensen die getroffen zijn door (corona)vaccinatie. Deelname houdt in dat je instemt met publicatie van de foto’s en het gebruik ervan voor de promotie van de publicatie.

Wil je als vaccinatieschade getroffene deelnemen aan Jaap’s fotoproject? Stuur dan een e-mail naar info@jaapkloppenburgfotografie.nl

Ik heb meegedaan en hoewel de eindresultaten nog niet helemaal klaar zijn, kun je alvast een idee krijgen hoe de foto’s er ongeveer uitzien en wat zijn stijl is. Zoals je in de foto’s ziet, probeert Jaap vaccinatieschade een ‘gezicht’ te geven: je ziet mij, maar ook weer niet. Persoonlijk vind ik dit zeer treffend, het weerspiegelt hoe wij eigenlijk niet mogen bestaan in de maatschappij. We zijn een ongemakkelijke verborgen waarheid.

Voor meer info over het werk van Jaap Kloppenburg zie zijn website: www.jaapkloppenburgfotografie.nl

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter