Boek review: Woont hier dat rare wijf?

Verslag van het coronatijdperk door een ongevaccineerde

 

Het boek ‘Woont hier dat rare wijf?’ van Tabitha van Wieren biedt een diepgaand verslag van het bizarre coronatijdperk, beleefd door een ‘ongevaccineerde’.

In het boek wordt mijn vaccinatieschade verteld. Mijn podcast, The Long Shot, wordt genoemd en mijn brief van het Ministerie van VWS is opgenomen, waarin duidelijk wordt dat de overheid je in de steek laat bij schade door vaccinatie. Je wordt doorverwezen naar de producent, wat leidt tot een kastje-muur verhaal.

Het boek laat in chronologische volgorde, met alle persconferenties uitgetypt, goed zien hoe wij als samenleving gehypnotiseerd raakten en hoe er met mensenlevens werd gespeeld in naam van de ‘volksgezondheid’.

De schade is gedaan. Families zijn verscheurd door de polarisatie, velen zoals ik zijn chronisch ziek door de vaccinatie, ondernemers zijn failliet gegaan door de RIVM-maatregelen, etc. etc.

De scheuren in het canvas blijven voor altijd zichtbaar in ons leven. Ik hoop dat toekomstige generaties dit boek zullen lezen en van ons leren, dat het gezond verstand wordt versterkt, en dat de cognitieve dissonantie die ik ook heb ervaren niet de overhand krijgt bij de volgende Big Pharma-hype.

Het boek van Tabitha is verkrijgbaar via haar website: 

www.schrijfstervoorwaarheid.nl

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter