Een afspraak met de geschiedenis en de toekomst

Beste nieuwe generaties,

Als vaccinatieschade slachtoffer heb ik iets belangrijks te melden. In de toekomst zullen jullie bang gemaakt worden. Dat gaat sowieso gebeuren. De overheid, de medische wereld en de media gaan angst zaaien dat er een zeer gevaarlijk en dodelijk virus weer opeens zal zijn op deze planeet. In mijn leven ben ik bang gemaakt met de Mexicaanse griep en met het Coronavirus. What’s next? Dat zullen we zien. 

Ik wil jullie waarschuwen dat er tijdens dit soort gebeurtenissen, dit worden ‘pandemieën’ genoemd, vaccineren altijd als dé uitweg wordt gezien. Ze zullen jullie wijsmaken dat de nieuwste prikken absoluut ‘veilig en effectief’ zijn en zeer goed getest zijn (wat in de praktijk helemaal niet het geval zal zijn, een goede valse marketing truc).

Er zal niks slechts gemeld worden over de nieuwe prikken. Hoogstens zal gezegd worden dat je na een prik misschien een paar dagen slecht voelt en een pijnlijke arm hebt. Als er iets gezegd gaat worden over ernstige bijwerkingen dan zal het zo verpakt worden dat het allemaal zéér zeldzaam en van tijdelijk aard is. Chronische aandoeningen opeens door een prik? Nee joh, dat kan niet volgens hen. In de praktijk weten we dat ernstige prikschade heel vaak voor komt en het zijn vooral vrouwen die de klos zijn. Blijkbaar worden al die prikken niet goed getest op vrouwen?

Wees bewust dat er ook een keerzijde bestaat. En nee, dit ga je niet vinden op de overheidswebsites of op jouw eerste google search resultaten. Je moet verder gaan graven op het internet. Big Tech vindt deze waarheid niet zo leuk. Dus je moet wel je best doen om het te vinden. Voordat je beslist om zo’n vaccinatie te nemen, geef ik je als tip om eerst lid te worden van supportgroepen van verschillende vaccinatieslachtoffergroepen. De overheid gaat ook enorm z’n best doen om jou te overtuigen. Ik zou zeggen, kijk dan ook even naar alternatieve mediakanalen tijdens zo’n periode. Oh ja, en die zullen getypeerd worden als ‘desinformatie’.

Weet je dat je ook een hele grote druk zal ervaren vanuit de hele omgeving om mee te doen met de vaccinaties? Ze gaan jou het gevoel geven dat je gek bent en dat jij tot een rare gevaarlijke minderheid behoort. In de praktijk is dit helemaal geen kleine minderheid meer en dat weten zij, want ze zullen er alles aan doen om alle tegengeluiden te censureren. 

Met de maatregelen kan het heel ver gaan. Ze gaan je vrijheid afpakken als je geen prik neemt. Qua dwang verschilt het per land. Tijdens het Corona tijdperk mocht je niet naar een restaurant of bioscoop gaan als je niet gevaccineerd was in Nederland. In onze buurlanden werd je zelfs ontslagen als je je mouw niet had opgestroopt. Hoe zal het in de toekomst zijn? Zullen ze jouw toegang tot het internet afpakken of mag je dan niet meer naar de supermarkt als niet gevaccineerde? Ik weet niet hoe ver ze zullen gaan, maar 1 ding is zeker, ze gaan het jou zo oncomfortabel mogelijk maken als niet gevaccineerde. Het doel is om jou als een buitenbeentje te laten voelen. 

Is er sprake van een dodelijk virus? Ok, neem je verantwoordelijkheid, maar laat je niet gek maken om op een gedwongen of op een indirecte manier een splinternieuwe prik te nemen wat net op de markt is gekomen. Niemand gaat zich bekommeren als jouw gezondheid opeens beschadigd is door de prik. Er bestaat dan geen ‘SAMEN’ meer. Dat heb ik helaas moeten meemaken. De medici hebben geen idee hoe ze je medisch moeten behandelen. De overheid laat je compleet in de steek en de farmaceutische industrie zegt in zo’n geval dat zij niet aansprakelijk gesteld kunnen worden. Je staat er echt helemaal alleen voor. Knoop daarom goed in je oren dat het altijd JOUW vrije keuze is om wel of geen experimentele prik te nemen.

Als jij niet mee wil doen met de prikken, maar jouw ruggegraat is misschien niet zo sterk om ‘nee’ te zeggen vanwege de enorme druk, mijn tip dan aan jou is om meer met mensen om te gaan die hetzelfde denken als jij. Spreek met ze af, bel ze op, ga met ze wandelen. En als je die niet hebt in je directe omgeving, zoek je tribe op! Ga wat minder om met mensen die afkeurend zijn. Er zullen namelijk lieve vrienden en collega’s zijn die opeens jou als een gevaar zullen zien. ‘Prikken doe je eenmaal voor een ander’, dat gaat er ingeprent worden. Er gaat een complete hypnose ontstaan. Oh ja en je zal als een virus ontkenner beschouwd worden als je niet mee doet. Nogmaals, het is okay om die mensen for the time being even te laten, ook al is het je familie of je beste vriend. Als ze jou echt waarderen dan komt dat altijd wel goed.

Waarom zeg ik dit allemaal? Mijn gezondheid en mijn leven is geruïneerd door 1 ‘veilige’ Corona prik. Ik heb chronische aandoeningen eraan overgehouden, terwijl ik hiervoor heel gezond was. Ik ben een schim van mezelf nu en ik heb enorme prikspijt. Je zou kunnen denken ‘dit overkomt mij niet’. Dat dacht ik ook. Nou, het is mij overkomen. Ik had nooit gedacht dat dit mij zou overkomen. En effectief was het helemaal niet, want ik kreeg 4 maanden later het Corona virus te pakken. Dus het werkte niet eens. Het was voor niets.

Oh, en als je denkt, ja maar belangrijke mensen die veel aanzien hebben, zoals CEO’s, celebrities, top artsen, die zullen er toch wat van zeggen als de prikken niet helemaal veilig zijn? Nope. Juist niet. Zij zullen hun mond houden. Te bang om reputatieschade op te lopen, want het hóórt niet tegen de stroom in te gaan. Dat hebben we meegemaakt tijdens het Corona tijdperk. Bijna iedereen was muisstil. Nog steeds.

Oh, en als je denkt dat mensen die prikschade hebben opgelopen naar buiten zullen treden met hun verhaal in zo’n pandemie? Nope. De meerderheid van de vaccinatieschade slachtoffers is muisstil. Die hebben daar de moed er niet voor op dat moment. Of die zijn bezig met overleven in eerste instantie. En ook al hebben ze wel de moed, dan zullen ze niet uitgenodigd worden op tv, radio, etc. Het zegt al genoeg dat ik alleen door Ongehoord Nederland uitgenodigd was om mijn verhaal te doen. Of die zorgmedewerkers en neurologen zullen toch de mensheid waarschuwen als zij zien dat de prikken niet bij iedereen goed vallen? Helaas. De keiharde realiteit is dat het maar een paar mensen zijn die dit durven te doen. Deze mensen verliezen hun baan of imago als zij naar buiten treden. Het ‘hoort’ niet om als professional tegen de stroom in te gaan.

Daarom geef ik je ook als tip om ook naar het buitenland te kijken wat de mensen daar te zeggen hebben. Nederland is best wel een braaf land wat dat betreft. Wij zitten echt in the Dark Ages op het gebied van vaccinatieschade. In Duitsland durft een minister of een nationale krant te praten over ernstige bijwerkingen. We merken dat andere landen durven meer naar buiten te treden. ‘Ja, maar Amerika enzo, dat is een ver-van-mijn-bedshow’. Het zijn niet aliens die in een ander continent wonen, hé? Het zijn ook gewoon mensen die een lichaam hebben zoals jij. 

Nog 1 dingetje. Meldingen van bijwerkingen bij officiële overheidsinstanties, zoals bijwerkingencentrum Lareb, tja, daar moet toch alles te zien zijn over de bijwerkingen? Nou, mijn chronische aandoeningen veroorzaakt door de Coronaprik staan nog steeds niet geregistreerd op hun website. Je ziet daar maar het topje van de ijsberg. Het schijnt dat maar een paar procent te zien is van de daadwerkelijke bijwerkingen die optreden. We weten ook dat het Lareb vele gezondheidsklachten af zwakt. Een migraine wordt gecatogoriseerd als hoofdpijn, gordelroos wordt gezien als jeuk, endometriose wordt stukjes baarmoederslijmvlies. Nogmaals, ze doen er alles aan om the inconvenient truth te verbergen en jou het beeld te geven dat de prikken absoluut veilig zijn.  

Kortom: laat je niet bang maken, doe eerst zelf onderzoek, kijk naar verschillende bronnen, lees je in, luister niet alleen naar wat zogenaamde hoge piefen ervan vinden, kijk wat er om je heen gebeurt, niet alleen in je eigen landje, maar ook buiten de grenzen.

En maak dan een beslissing.

Afgesproken?

Liefs,

Magdalena

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter