Nederlands

#41 Nienke – Geen vaccinatieschade, maar wel prikspijt

Nienke was in eerste instantie terughoudend over de nieuwe coronavaccins. Toch besloot ze zich te laten vaccineren, ze voelde zich een ‘schaapje’. Hoewel ze gelukkig geen blijvende klachten ondervond, heeft ze wel enorme prikspijt. Ze deed iets wat tegen haar gevoel inging.

Nederlands

#40 Terah Afke Beek – Vraagbaak voor kindervaccinaties

Terah heeft haar praktijk Terahpi en biedt online spreekuren aan onder de naam ‘Vraagbaak voor Kindervaccinaties.’ Deelnemers kunnen vragen stellen en mogelijke nadelige gezondheidseffecten van kindervaccinaties bespreken. Haar doel is mensen van angst naar vertrouwen te begeleiden.

Nederlands

#39 Wybren van Haga- Partijleider BVNL en mede oprichter Stichting Coronaschade

Wybren van Haga, partijleider van Belang van Nederland (BVNL), deelt zijn ervaringen en inzichten over het Coronatijdperk vanuit zijn rol als politicus. Hij gaat in op zijn politieke standpunten, de Europese verkiezingen op 6 juni 2024 en de nieuwe Stichting Coronaschade die momenteel in oprichting is.

Nederlands

#37 Alexander van Walraven – Bedrijfsarts en kritisch over de Covid prikken

Alexander van Walraven, bedrijfsarts en voorzitter van het Nederlands Teleartsen Genootschap (NTG), is met zijn beroepsgroep van artsen in de coronacrisis afgeweken van het voor hem onnavolgbare overheidsbeleid. Als bedrijfsarts heeft hij in zijn praktijk vele patiënten met vaccinatieschade gezien.

Nederlands

#35 Levi – Hersenschade door de DKTP-Hib-HepB-prik

Serena’s zoon Levi was in 2019 geboren en was een gezonde baby. Direct na de 11 maanden prik, oftewel de DKTP-Hib-HepB-prik, veranderde Levi’s gezondheidssituatie drastisch. Op de MRI scan is een hersenontsteking (encefalitis) te zien, oftewel hersenschade. Levi maakt verder kleine stapjes vooruit wat hoop geeft.

Nederlands

#31 Eva Bekkers – De ziekte van Parkinson veroorzaakt door de C-prikken

Eva Bekkers (47) kreeg door de C-prikken Parkinson, terwijl ze voor de prikken gezond was. Haar lotgenote die door de C-prik een ernstigere variant kreeg, namelijk Parkinsonisme, pleegde euthanasie eind 2022. Dit raakte Eva enorm en gaf haar de drijfveer om naar buiten te treden met haar verhaal.

International

#26 Emilia – Chronic disease Lupus caused by one Janssen shot

Emilia (35) is severly injured by one Covid shot in 2021. She was very happy, healthy and singing a lot, but this vaccine from Johnson & Johnson turned her life upside down. After many examinations and tests a rheumatologist from Poland found out that she has Systemic Lupus Erythematosus (SLE). Emilia must live with this dangerous auto-immune condition for the rest of her life.

Nederlands

#24 Isolde Paques – broer overleed na de 4e C-prik aan een hersentumor

Vóór de C-prikken was Isolde’s broer Tristan Paques (71) een gezonde en actieve man. Na de 4e C-prik ging het helemaal mis. Tristan kreeg opeens een hersentumor en overleed. Isolde heeft een sterk vermoeden dat de prik dé oorzaak is geweest. Ze is kapot van verdriet en probeert het allemaal te verwerken.

Nederlands

#23 Marina de Wilde – Geen prikken meer

Marina de Wilde is moeder geworden in 2020, midden in het C-tijdperk. Ze kreeg steeds meer vraagtekens over de prikken door de enorme push. Marina en haar partner besloten uiteindelijk om geen C-prikken te nemen en om hun zoon niet meer te laten prikken. Marina begeleidt nu aanstaande moeders en vrouwen rondom de geboorte van hun kindje(s).

International

#22 Ajla Šušnjar – Multiple sclerosis triggered by the shots

Ajla Šušnjar (22) was living a creative and healthy life in Bosnia and Herzegovina. She decided to move to Germany in 2022 to start a new chapter in her life. She was obliged to take the C-shots and other shots in order to work in Germany. These shots went completely wrong in her body and she has the neurological condition Multiple sclerosis now.

Nederlands

#21 Sara – Prikschade heb je niet alleen

Sara heeft een partner met ernstige prikschade, veroorzaakt door de C-prikken in 2021. Zij vertelt watvoor impact dit heeft op hun relatie. Ze kregen relatieproblemen, maar ze besloten om bij elkaar te blijven. Sara is nog wel heel erg zoekende naar een gezonde balans: enerzijds wil ze haar partner verzorgen en steunen en anderzijds moet ze ook haar eigen energie bewaken.

Nederlands

#20 Elisabeth – Verergering van Lyme klachten door de hepatitis B prikken

Elisabeth (30) hoorde mijn verhaal over vaccinatieschade en er gingen bij haar allemaal bellen rinkelen! Kan zij al haar klachten wel toewijzen aan de ziekte van Lyme? Ze had een tekenbeet gehad en had wel wat klachten, maar na de hepatitis B vaccinaties was het hek van de dam met de klachten die steeds erger werden.

Nederlands

#18 Daphne – Moeder van Daphne kreeg uitvalsverschijnselen na de C-boosterprik

Ondanks dat Daphne’s moeder (73) zich ziek en lamlendig voelde na de 2e C-prik, besloot ze uiteindelijk toch om een boosterprik te nemen. Na deze prik viel ze van haar fiets af. Ze belandde in een artificiële coma en werd pas 2 weken later wakker. Toen haar moeder wakker werd deed de linkerkant van haar lichaam het niet meer goed. Daphne zelf koos ervoor om geen C-prikken te nemen.

Nederlands

#17 Maria – Vermoeden van HPV prikschade

Maria (nu 25 jaar) heeft op haar 12e de HPV prikken gekregen. Als kind was ze heel energiek, na haar HPV prikken in 2010 was ze opeens ontzettend moe, lusteloos en futloos. Ze begon vage gezondheidsklachten te krijgen zoals angstaanvallen, hersenmist en slapeloosheid.

Marit
Nederlands

#15 Marit – Een moeder met een ongeprikt én kerngezond zoontje

Tijdens de zwangerschap ging Marit zich verdiepen in de kinderprikken, midden in het C-tijdperk, in 2020. Ze had besloten om haar zoontje niet te laten prikken. Een van de redenen waarom ze ging onderzoeken over de veiligheid van de kinderprikken was omdat haar moeder vertelde dat haar kinderen ernstige bijwerkingen hadden gekregen van de prikken.

Nele Bulthé
Belgisch-Nederlands

#14 Nele Bulthé – Dunnevezelneuropathie door 1 C-prik

Nele Bulthé (42 jaar) uit België had één C-prik gehad in 2021, in haar geval 1 Pfzr. Helaas is bij haar de rotaandoening Dunnevezelneuropathie (DVN) uitgelokt door de prik. Bij DVN zijn de dunne zenuwvezels beschadigd waardoor verschillende pijnklachten ontstaan.

Giani
Belgisch-Nederlands

#12 Giani – Long C verergerd door de boosterprik

Giani (36), uit België afkomstig, had door een C-besmetting Long-C klachten gekregen. Hij knapte op binnen een aantal maanden. Na de vierde C-prik die hij had gekregen op 19 september 2022 ging het helemaal mis. Acht dagen na zijn boosterprik kwamen alle Long C klachten weer hevig terug.

Stevan Mihajlovic
International

#11 Stevan Mihajlovic – A tilted head and many other symptoms due to 1 C-shot

Stevan Mihajlovic (29) got severly injured by one C-shot in 2021. One Mdrna shot has completely changed his life. Stefan was born and raised in Serbia. He moved to Switzerland to do his second Master and after finishing his study he started to work in Switzerland. He was very happy and healthy. Due to immense pressure he decided to take the C-shot.

#10 Astrid - Beleving van de C-tijd zonder prik
Nederlands

#10 Astrid – Beleving van de C-tijd zonder prik

Een speciale aflevering van The Long Shot. Ik ben in gesprek geweest met Astrid in de studio van LNN Media. Het is een heel open gesprek geworden tussen een geprikt en een ongeprikt mens op een bijzondere underground locatie. Astrid had al snel besloten om niet mee te doen met de C-prikken.

Ashton Robertson
International

#9 Ashton Robertson – From wheelchair to stage

It has been 21 months since Ashton Robertson got a hyper insane reaction to the C-shot. Before the shot, he was a full time touring musician and very healthy 30 year old from Detroit, U.S.A. He got 1 Pfzr shot in April 2021 and 25 hrs later blacked out, woke up seizuring for hours and quickly lost his ability to walk. Within three weeks he was losing all circulation to his arms, legs and head.

Maurice van Ulden
Nederlands

#8 Maurice van Ulden – Journalist over prikschade in Nederland

Maurice van Ulden (48) is als journalist sterk geïnteresseerd in mensen, maatschappij en medische kwesties. Hij heeft tijdens de roll-out van de C-prikkencampagne interviews gehouden met mensen die ernstige prikschade hebben opgelopen en dit naar buiten gebracht in De Andere Krant.

Holly del valle
International

#7 Holly Del Valle – Gastrointestinal issues due to HPV shots

Holly Del Valle (36) got injured by the HPV 💉 when she was 25 years old. She had 3 Gardasil shots in 2012 and after the 3rd shot her health issues started: a very sharp pain in her gut, constant diarrhea, muscle weakness, feeling nauseous daily and many other symptoms.

Zaraida Tori
Nederlands

#5 Zaraida Tori – Trauma therapeut over prikschade

Zaraida Tori is een trauma & hechting rouwtherapeut. Zij legt uit wat een trauma is en wat het met je doet. Zaraida geeft tips, in dit geval aan mensen met prikschade, hoe je verder kunt gaan met je leven na een traumatische gebeurtenis.

Nederlands

#4 Teo Smith – Tinnitus en hartklachten door C prik

Teo Smith (30 jaar) heeft prikschade opgelopen door de ‘C’ prikken. Twee Pfizers veroorzaakten bij hem verschillende gezondheidsklachten, zoals tinnitus, spiertrekkingen, migraines, heftige hartkloppingen en extreme vermoeidheid. Vergeleken met vorig jaar gaat het gelukkig beter met zijn gezondheid op dit moment (eind 2022).

Nederlands

#3 Laura Luijk – Epilepsie door HPV prikken

In deze aflevering ga ik in gesprek met Laura Luijk (29) over haar prikschade door de HPV prikken. De HPV prikken worden sinds 2006 gegeven in Nederland. Laura was één van de eerste tieners die deze prikken had gekregen in ons land. Vóór de prikken was Laura een energiek en gezellig tienermeisje. Na de prikken had ze opeens ernstige gezondheidsklachten. Na vele jaren is uiteindelijk ontdekt dat Laura epilepsie heeft. De arts heeft erkend dat haar epilepsie door de HPV prikken is uitgelokt.

Nederlands

#2 Lisette Verhoeven – Hersenbloeding door C prik

Lisette Verhoeven (29 jaar) heeft na de ‘C’ prik, in haar geval 1 Astrazeneca, ernstige prikschade opgelopen. Ze heeft onder andere een flinke hersenbloeding gekregen door de prik. Het is zelfs zo gevaarlijk geweest dat het eigenlijk een wonder is dat ze nog leeft.

Iris de Boer
Nederlands

#1 Iris de Boer – Oprichtster supportgroep C-prikschade

Iris de Boer heeft ernstige prikschade opgelopen door de C-vaccinaties in 2021. Daarnaast is Iris ook beheerder van de facebookgroep ‘Ernstige/langdurige bijwerkingen vaccinatie’ die zijzelf heeft opgericht. Iris zet zich heel erg in voor mensen die prikschade hebben opgelopen door de C-prikken in Nederland.