Magdalena Dzambo

25 augustus 2021, deze datum zal ik nooit vergeten. Op deze dag heb ik de grootste fout gemaakt in mijn leven. Ik had een ‘veilig en effectief’ Corona vaccin genomen en dat ging totaal mis bij mij. Ten tijde dat ik deze heb laten zetten was ik 35. Ik had geen onderliggende aandoeningen of allergieën. Sterker nog, ik voelde me kerngezond vóór de prik. Ik was een harde werkster, ik had een leuk sociaal leven, ik was een fit girl, ik at gezond en ik was altijd on the go. Nu ben ik een schim van mezelf. Mijn leven is compleet geruïneerd door 1 prik, in mijn geval 1 Pfizer prik (badge nummer FG6273). 

Binnen 24 uur na de prik begonnen mijn eerste symptomen. Mijn hele lijf voelde de volgende dag alsof ik onder stroom stond en ik had een licht gevoel in mijn hoofd. Ik dacht nog ‘dit gaat wel over’, dit zijn blijkbaar bijwerkingen, maar het werd juist steeds erger met de dagen. Mijn vingertoppen voelden opeens ook verdoofd aan. Begin tweede week na de vaccinatie begon een soort oorlog in mijn lijf vanuit mijn voeten richting mijn hart. Mijn benen begonnen te spartelen en ik had opeens hele wiebelige zwakke benen. Ik ben te weten gekomen dat dit een extreme auto-immuun reactie is geweest waarbij mijn lijf mijn eigen lijf ging aanvallen, een reactie wat levensgevaarlijk kan zijn.

Door die heftige auto-immuun reactie heb ik nu te maken met een waslijst aan symptomen die ik nooit eerder had in mijn leven: 

 • neuropathie in mijn hele lijf (tintelingen en brandende sensaties in vooral mijn benen, voeten, handen en gezicht)
 • slaapstoornis (zeer moeilijk inslapen en doorslapen)
 • chronische spierpijn en stijve spieren in mijn benen
 • 24/7 tinnitus, een piep in beide oren 
 • spiertrillingen, spasmes en schokjes
 • chronisch moe en zeer snel uitgeput
 • concentratie- en geheugenproblemen
 • continue licht duizelig gevoel in mijn hoofd
 • EXTREME menstruatiepijn (terwijl mijn ongesteldheid voor de prik normaal was)
 • epilepsie achtige aanvallen
 • visuele stoornissen
 • slechte bloedcirculatie
 • hartkloppingen en steken in mijn hartstreek

 

De medische wereld kon mij niet helpen. Het was nieuw voor ze en ze konden niks voor mij betekenen. Ik nam contact op met het Ministerie VWS en vroeg om hulp, maar een medewerker van het ministerie zei: ‘Mevrouw, u heeft de prik op eigen risico genomen, u was het niet verplicht. Mocht u schade hebben, dan verwijs ik u door naar het Juridisch Loket‘. Oftewel, kom maar op met een advocaat. Er werd zoveel gepusht vanuit de overheid om die prikken te nemen, maar als de prik verkeerd valt dan voelt de overheid zich niet verantwoordelijk. Zij stuurden mij door naar de farmaceutische producent. In mijn geval, Pfizer. Deze farmaceut zei hetzelfde, zij zijn niet aansprakelijk voor de schade. De medische wereld, de overheid en de farmaceutische industrie lieten mij compleet in de steek, terwijl zij allemaal beloofden dat vaccineren absoluut veilig is.

Toen ik eenmaal op zoek ging naar mede lotgenoten, schrok ik enorm van de hoeveelheid getroffenen. Ik ontdekte dat die wereld totaal niet zeldzaam is en dat die vaccinatieschade wereld doelbewust onder het tapijt wordt geveegd. Het is een inconvenient truth en daardoor een enorm taboe onderwerp. Ook ontdekte ik dat vaccinatieschade niks nieuws is. Er zijn niet alleen slachtoffers gevallen door de nieuwe Corona vaccinaties, maar ook door andere prikken die al veel langer bestaan, zoals HPV prikken die aan jonge tieners worden gegeven, decennia oude kinderprikken zoals DKTP en BMR prikken, zwangerschapsprikken, jaarlijkse griepprikken, Mexicaanse griepprik, reisprikken en Hepatitis B prikken die aan zorgmedewerkers worden gegeven. Al deze vaccinaties kunnen bij vele mensen ernstige gezondheidsklachten veroorzaken én zelfs de dood. Waar ik ook achter ben gekomen is dat het merendeel van deze slachtoffers vrouw is: 80-90% van de bijwerkingen is vrouw!

Nu ben ik een ex-vaxxer. Ik zal nooit meer een prik nemen. Door de manier hoe ik ben behandeld door de instanties, kijk ik nu ook heel anders naar vaccinaties. Betekent het dat ik nu zeg ‘neem geen prikken!’? Nee. Beslis het zelf. Het is jouw lijf. Het is jouw leven. Ik zeg alleen nu: PAS OP, VACCINEREN IS NIET ZONDER RISICO’S. 

Helaas kan ik de tijd niet meer terugdraaien voor mezelf. Gelukkig kan ik mijn verhaal nog wel navertellen. Ik hoop met The Long Shot door mijn bevindingen en mijn gesprekken met andere getroffenen en andere personen in kaart te brengen wat de risico’s kunnen zijn als je je mouw opstroopt. De meeste mensen leren het helaas op de harde manier, zoals ik. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe mensen met vaccinatieschade omgaan met hun situatie en hoe zij hun leven weer oppakken. 

~ Magdalena Dzambo