Ik ben zo nu en dan te gast bij andere media over wat mij is overkomen. In de afgelopen tijd ben ik verschillende samenwerkingen aangegaan om mijn prikschade verhaal en de verborgen onderwereld waarin ik ben beland te delen met de buitenwereld. Helaas zijn mainstream media kanalen bijna niet geïnteresseerd. Sommigen doen een poging, maar wordt het uiteindelijk ‘geparkeerd’ vanwege het taboe of besluiten ze een veel positiever beeld te schetsen en haak ik dan af. Alternatieve media kanalen die meer vrijheid kennen laten mij vaker aan het woord en mag ik mijn verhaal gewoon rauw delen. Verder maakt het mij in principe niet uit wie ik tegenover me heb, zo lang mijn woorden niet verdraaid worden doe ik mee.

Hieronder een overzicht van mijn optredens:

 

Isa Kriens - Radio Isa (23-8-2022)

Mijn allereerste media optreden over mijn prikschade verhaal was met Isa KriensHet gesprek was opgenomen eind augustus 2022, ongeveer 1 jaar nadat ik verwoest werd door de Corona vaccinatie. Na dit gesprek werd ik overspoeld met berichten die mij wilden steunen, maar ook getroffenen die hun verhaal met mij durfden te delen. Isa Kriens heeft veel voor mij betekend. Zij was de eerste die interesse toonde in mijn verhaal en mij eigenlijk een zetje gaf om mijn verhaal verder te delen. Door haar kwam ik ook op het idee om met andere prikschade getroffenen in gesprek te gaan en dit op te nemen en naar buiten te  brengen. 

Ongehoord Nederland (27-9-2022)

In September 2022 vroeg de Nederlandse omroepvereniging Ongehoord Nederland aan mij of ik mijn verhaal wilde delen tijdens de live uitzending in hun studio. Ongehoord Nederland was toen splinternieuw. Na deze opname kreeg ik mega veel berichten waarvan ook vele haatberichten op X (voorheen Twitter). De uitzending is hier te zien.  

Week van de vaccinatieschade (29-9-2022)

In de Week van de Vaccinatieschade ben ik op 29 september 2022 samen met mijn lotgenote Iris de Boer naar Den Haag gegaan. We stonden voor de Tweede Kamer met een opgeblazen grote grijze olifant en de enige politici die toen naar buiten kwamen waren Wybren van Haga van de politieke partij BVNL en Ralf Dekker van FvD. Verslaggeving van deze gebeurtenis is hier te zien.  

Max van den Berg Livestream (29-9-2023)

In de Week van de Vaccinatieschade zijn Iris de Boer en ik geïnterviewd door Max van den Berg. Hij heeft een livestream gehouden van onze ‘persconferentie’ vanuit Ministerie VWS in Den Haag. Verslaggeving van deze gebeurtenis is hieronder te zien.  

De Groene Amsterdammer (1-2-2023)

In het najaar van 2022 werd ik benaderd door journalist Jop de Vrieze of ik mee wilde doen aan een artikel. In eerste instantie zei ik: ja. Toen ik eenmaal hem aan de lijn had en hij vertelde dat het echt zeldzaam is wat mij is overkomen, haakte ik af. Hij heeft wel iets over mij geschreven in zijn artikel:

Op de site van cvs vind ik het verhaal van een vrouw die ik via Facebook een bericht stuur. Ze reageert binnen enkele dagen.
Na telefonische kennismaking spreken we af dat ik bij haar langs zal gaan, maar pogingen daartoe stranden steeds. Als ik het nog eens probeer meldt ze: ‘Aan de hand van ons telefoongesprek heb ik het idee dat het een heel voorzichtig verhaal gaat worden. Ik wil niet meedoen aan zo’n artikel.’ 

Klopt als een bus. Een artikel waarin mijn lotgenoten geframed worden als zeldzame pechvogels, nee dank je.  Ik was toen inderdaad afgehaakt. Wij zijn niet zeldzaam. Jammer dat hij er niet bij schreef om welke redenen ik niet mee wilde doen. 

Het opvallende van dit hele gebeuren was de timing. Jop de Vrieze had al uitgebreid maandenlang onderzoek gedaan en verschillende getroffenen geïnterviewd in 2022, maar het artikel werd pas in februari 2023 gepubliceerd, dé maand waarin de QR code werd opgeheven.

Los van de grote leugen dat we zeldzaam zijn is het verder best wel een goed artikel! Het artikel is hier te lezen.

Dutch 4 Freedom (5-3-2023)

Tijdens de manifestatie van Dutch 4 Freedom op het Malieveld in Den Haag sprak ik over mijn prikschade. Dit was in maart 2023 en ik herinner me nog dat het toen best koud was. Ik zou samen met een andere lotgenote die hartproblemen kreeg door de Pfizer prik op het podium staan. Deze persoon haakte uiteindelijk af. Ik wilde het kort houden, maar dat lukte me niet, ook omdat ik de enige was die op het podium stond voelde ik nog meer de urgentie om mijn verhaal uitgebreid te vertellen. Het betekende veel voor mij om mijn verhaal te delen op een plek wat bekend staat voor vrijheid van meningsuiting.

De Andere Krant (1-4-2023)

Tijdens de manifestatie van Dutch 4 Freedom op het Malieveld raakte in gesprek met een journalist van De Andere Krant. Ik werd ter plekke geïnterviewd en gefotografeerd. Ik vond het leuk dat de journalist niet alleen geïnteresseerd was in mijn prikschade verhaal, maar hij toonde ook juist interesse in mijn leven vóór de prik.

De Andere Krant (6-5-2023)

In de weekeditie van 6 mei 2023 in De Andere Krant heeft journalist Maurice van Ulden een update gegeven over een aantal Covid vaccinatieschade getroffenen waaronder mijn verhaal. Hij had ze in september 2022 als eerste geïnterviewd. Maurice van Ulden is de eerste journalist in Nederland geweest die zoveel Covid vaccin slachtoffers heeft geïnterviewd en een artikel hierover heeft geschreven. Hij is bij ze op bezoek geweest om al hun verhalen aan te horen. Naar mijn mening is Maurice een ridder en verdient hij een onderscheiding voor deze heldendaad. Hij durfde in the heat of the moment een artikel te schrijven over dit taboe thema. 

De Andere Krant (27-5-2023)

In de weekeditie van 27 mei 2023 in De Andere Krant vertel ik mijn persoonlijke ervaring met Lareb. Het artikel gaat over de dubbele pet van Agnes Kant, directeur van het bijwerkingencentrum. In dit artikel komt naar boven dat vaccin slachtoffers merken dat het Lareb onze meldingen niet serieus neemt. Deze organisatie lijkt eerder op een doofpotcentrum dan een onafhankelijke instantie. Lees het gedeelte: Vaccinatieslachtoffers laken ‘Lareb Lariekoek’. 

In dezelfde weekeditie van De Andere Krant staat ook onze oproep om persoonlijke filmpjes van vaccinatieschade door te sturen ter voorbereiding voor het gesprek met Ministerie VWS.

Mooie Mensen (3-6-2023)

Podcast maker Milys Derksen van Mooie Mensen ontmoette ik voor de Eerste Kamer op 23 mei 2023 in Den Haag. Op deze dag werd namelijk besloten over de nieuwe pandemiewet. Voor het gebouw ontstond een demonstratie waar ik ook aanwezig was. Er ging een microfoon rond en ik pakte de microfoon en vertelde over mijn situatie. Ik vertelde toen ook dat ik samen met twee lotgenoten een gesprek zou hebben met Ministerie VWS op korte termijn en dat mensen met prikschade een filmpje naar mij kunnen versturen, zodat we het aan de ministerie kunnen laten zien. Na de demo mocht ik de bijeenkomst bijwonen in de Eerste Kamer en toen hoorden we dat de Eerste Kamer instemde met de nieuwe pandemiewet. Daarmee is de opvolger van de coronawet die werd gebruikt bij onder meer de mondkapjesplicht en de avondklok, een feit. Na dit gebeuren raakte ik met Milys in gesprek en besloten we heel spontaan een podcast op te nemen bij het dichtstbijzijnde terras, bij café Posthoorn. Toevallig hoorde ik dat op deze plek het platform Gezond Verstand is ontstaan.

De Andere Krant (17-6-2023)

In de weekeditie van 17 juni 2023 in De Andere Krant is het gesprek wat Iris De Boer, Sara Peters en ik hebben gehad met Ministerie VWS samengevat door journalist Maurice van Ulden. Interessant feitje, wij wilden Maurice meenemen naar het gesprek, maar Ministerie VWS vond dit geen goed idee. 

Video voor Waarheid (15-8-2023)

Ik werd geïnterviewd door Willem Engel in Café Weltschmerz. Ons gesprek is te zien op zijn video platform Videowaarheid. Op zijn platform kun je ook het prikschade verhaal horen van Macaila of het verhaal van Marie en Jeroen.

De Andere Krant (19-8-2023)

In de weekeditie van 19 augustus 2023 in De Andere Krant heeft journalist Ido Dijkstra een artikel geschreven over mijn podcast The Long Shot. 

De Andere Krant (30-9-2023)

In de weekeditie van 30 september 2023 in De Andere Krant is mijn zoektocht naar de officiele bijsluiter opgenomen. Het blijft absurd dat een hard copy van de bijsluiter niet verkrijgbaar is op een priklocatie én dat de bijsluiter moeilijk te vinden is online.

Video voor Waarheid (14-10-2023)

Willem Engel ging wederom in gesprek met mij en ditmaal ook met advocaat Frank Stadermann. Ik heb een update gegeven over de ontwikkelingen. Zo vertelde ik onder andere over mijn zoektocht naar de bijsluiter van de Covid vaccinatie die sowieso niet hard copy beschikbaar is op een priklocatie (wat absurd is!), maar dat het ook digitaal ontmoedigd wordt om de officiële bijsluiter door te nemen. Het gesprek is te vinden op Willem’s platform Videowaarheid.

Blckbx.tv (16-10-2023)

Tijdens de Blckbx.tv uitzending van 16 oktober 2023 heeft Ancilla van de Leest mij een aantal vragen gesteld over mijn zoektocht naar de bijsluiter van de Corona vaccinatie. De hele uitzending (#231) is hier te vinden.

Tabitha voor Waarheid (29-10-2023)

Tabitha (a.k.a. Tabitha voor Waarheid op Social Media) heeft mijn prikschade verhaal genoemd in haar boek ‘Woont hier dat rare wijf?’. Ze heeft ook de absurde schriftelijke reactie die ik van het Ministerie VWS heb ontvangen opgenomen in haar boek. Haar boek is te bestellen op schrijfstervoorwaarheid.nl.

Forum voor Democratie (10-11-2023)

Thierry Baudet van de politieke partij Forum voor Democratie ging in gesprek met mij over wat mij en mijn mede lotgenoten is overkomen als gevolg van de C-injecties. We hadden het erover hoe belangrijk het is dat prikschade erkend wordt in Nederland. Thierry Baudet heeft mij beloofd zich hiervoor in te zetten. 

Café Weltschmerz (25-11-2023)

Tijdens “De Tafel van Feshtali” is Shohreh Feshtali in gesprek gegaan met mij en mijn prikschade lotgenote Iris de Boer. Arts Alexander van Walraven, lid van het Nederlandse Teleartsen Genootschap, is ook als gast te zien. Alexander is één van de weinige medici die zich inzet voor onze zaak en zijn stem laat horen. De talkshow is opgenomen in Café Weltschmerz.  

Ongehoord Nederland (5-12-2023)

Ik was uitgenodigd om mee te doen met de live uitzending in de studio van Ongehoord Nederland op 5 december 2023. We hadden het onder andere over de laatste grootschalige C-boostercampagne. De andere gasten zijn huisarts Jan Vingerhoets, Europarlementariër Marcel de Graaff en immunoloog Theo Schetters.

Dag van de Vaccinatieschade (6-1-2024)

Op 6 januari 2024 hebben Joris Baas van Stichting Vaccinvrij, mijn prikschade lotgenote Iris de Boer en ik een gesprek gehad over de Dag van de Vaccinatieschade.

Blckbx.tv (10-1-2024)

Ik was uitgenodigd om mee te doen met de live uitzending in de studio van Blckbx.tv op 10 januari 2024. We hadden het onder andere over bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccinaties, oversterfte en censuur op Social Media. De uitzending (#262) is hier te vinden. 

V-support (26-4-2024)

Op 24 januari 2024 hebben Joris Baas van Stichting Vaccinvrij, mijn prikschade lotgenote Iris de Boer en ik een gesprek gehad over hoe de media om gaat met vaccinatieschade.