Heb jij (of een dierbare) ernstige gezondheidsklachten door een vaccinatie en ben je op zoek naar hulp? Wil je meer informatie over de risico’s van verschillende vaccinaties? Hieronder vind je supportgroepen en organisaties die informatie, advies en steun bieden, zowel in Nederland als internationaal.

Supportgroep: Ernstige/langdurige bijwerkingen vaccinatie

Een Nederlandse supportgroep voor mensen die ernstige langdurige gezondheidsklachten hebben gekregen door de corona vaccinaties. Ook andere gedupeerden zijn welkom.

Zie link: Ernstige/langdurige bijwerkingen vaccinatie

 

Steunpunt Covid Vaccinatieschade

Een Nederlands steunpunt voor Covid vaccinatieschade getroffenen.

Zie link: www.steunpuntcvs.nl

 

React19

Een internationaal platform voor patiënten met blijvende klachten van Post-Covid en/of post-Covid-vaccin. Deze organisatie heeft ook een internationale supportgroep op Facebook.

 Zie link: www.react19.org

 

Stichting Vaccinvrij

Een Nederlandse stichting voor transparante voorlichting en het behoud van een vrije vaccinatiekeuze. 

Zie link: www.stichtingvaccinvrij.nl

 

Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken

De Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken (NVKP) staat open voor iedereen met vragen en problemen rond vaccinaties.

Zie link: www.nvkp.nl

 

Nederlands Teleartsen Genootschap

Het NTG is een vereniging van artsen die gespecialiseerde zorgadviezen bieden voor verschillende ziektebeelden, zoals Covid19, lyme en vaccinatieschade.

Zie link: 

www.nederlandsteleartsengenootschap.nl

 

Artsen voor Vrijheid

Artsen Voor Vrijheid is een Belgische organisatie die getuigenissen verzamelt van artsen, patiënten, etc. rondom Corona en ook gezondheidsnieuws aan biedt.

Zie link: www.artsenvoorvrijheid.be

 

Stichting Artsen Collectief

Stichting Artsen Collectief is een Nederlandse non-profitorganisatie van artsen en medisch professionals. Zij dragen bij aan een open dialoog over onze gezondheid en het zorgbeleid van de overheid.

Zie link: www.artsencollectief.nl

 

 

Où est mon cycle?

Het Franse collectief Où est mon cycle? (=waar is mijn cyclus?) toont duizenden getuigenissen van Covid vaccinatie getroffenen met menstruatieproblemen, maar ook andere klachten, zoals libido problemen (Où est ma libido?= waar is mijn libido?).

Zie link: www.ouestmoncycle.com

 

Jab Injuries Global

Jab Injuries Global heeft een cruciale rol gespeeld bij het geven van een stem en een platform aan de Covid-vaccin slachtoffers wereldwijd. Er bestaat ook een Nederlandse pagina

Zie link: www.jabinjuriesglobal.com

 

 

Bijwerkingencentrum Lareb

Bijwerkingencentrum Lareb is het meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, vaccins en andere gezondheidsproducten in Nederland. Let op, deze overheidsinstantie toont een zeer klein gedeelte van de binnengekomen meldingen. Je kunt klachten na vaccinatie melden bij deze organisatie. 

Zie link: www.lareb.nl

 

 

C-Support

C-support werkt in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en biedt advies aan mensen met Long Covid in Nederland, maar beweert ook steun te geven aan Covid vaccinatieschade slachtoffers. Je kunt klachten na vaccinatie melden bij deze instantie.

Zie link: www.c-support.nu