Update over mijn klacht tegen RTL Nieuws

Na maanden wachten heeft de Raad voor de Journalistiek eindelijk een beslissing genomen over mijn klacht tegen RTL. De raad concludeert dat zij niet bevoegd zijn om over deze kwestie te oordelen en dat zij geen maatregelen kunnen opleggen aan RTL Nieuws.

Lees meer

Boek review: Ik wil gewoon mijn moeder terug

“Ik wil gewoon mijn moeder terug” van Marthe Walter vertelt het ontroerende verhaal hoe gevaccineerde Marthe haar ongevaccineerde moeder verloor door de polarisatie tijdens de coronatijd. Het boek heeft gelukkig een happy end.

Lees meer

Oproep: vaccinatieschade getroffenen gezocht voor fotoproject

Fotograaf Jaap Kloppenburg werkt aan een serie portretten over vaccinatieschade. Hij confronteert in zijn portretserie de kijker met mensen die gezondheidsklachten hebben gekregen door de vaccinatie, terwijl de samenleving de andere kant op kijkt. Voor dit project zoekt hij mensen die getroffen zijn door (corona)vaccinatie.

Lees meer

Boek review: Woont hier dat rare wijf?

Het boek ‘Woont hier dat rare wijf?’ van Tabitha van Wieren biedt een diepgaand verslag van het bizarre coronatijdperk, beleefd door een ‘ongevaccineerde’. Mijn vaccinatieschade is in het boek opgenomen.

Lees meer

Vervolggesprek met C-support

Stichting Coronaschade bracht een bezoek aan Stichting C-Support, die in opdracht van Ministerie VWS mensen met Post-Covid en Coronavaccinatieschade ondersteunt en adviseert. Het is een vervolg op ons eerdere gesprek met C-Support. C-Support zegt toe actief te gaan informeren over het bestaan van Stichting Coronaschade.

Lees meer

Stichting Coronaschade

Stichting Coronaschade is officieel gelanceerd! Heb je schade opgelopen door het coronabeleid van de Nederlandse overheid? Heb je bijvoorbeeld vaccinatieschade of ben je als ondernemer failliet gegaan door de coronamaatregelen? Stichting Coronaschade is er om jou bij te staan.

Lees meer

RTL Nieuws framet mij als verspreider van desinformatie

Tot mijn grote verbazing framet RTL Nieuws mij als een influencer wat desinformatie verspreidt over prikschade. Na bijna drie jaar strijden voor bewustzijn wat mij en mijn mede lotgenoten is overkomen, bereik ik ein-de-lijk de ‘mainstream media’, máár zetten ze mij in een kwaad daglicht.

Lees meer

Op gesprek bij C-support

Op Valentijnsdag ben ik met mijn twee lotgenoten Iris de Boer en Sara Peters op gesprek geweest bij het C-support. Deze (overheids)instantie biedt ondersteuning aan mensen met langdurige Corona klachten, maar beweren dit ook te doen voor mensen die schade hebben opgelopen door de C-prikken. Wij hebben ze een aantal kritische vragen gesteld, omdat wij niet tevreden zijn over hun nazorg.

Lees meer

Op gesprek bij NRC krant

Onlangs verscheen een zeer voorzichtig artikel over prikschade in de NRC waar ik stevige kritiek op heb gegeven. Naar aanleiding van mijn feedback heeft de NRC journalist Freek Schravende mij uitgenodigd voor een gesprek bij hun op kantoor in hartje Amsterdam.

Lees meer

Hoe ga je verder met je leven?

Als je gezond bent heb je 1.000 wensen, als je ziek bent heb je maar 1 wens en dat is weer gezond zijn. Wat als jouw gezondheid niet beter wordt en jij nu moet leren leven met een gezondheid wat niet meer gezond is, dag in dag uit? Ik deel wat gedachtes wat mij er door heen sleept.

Lees meer

Vax schade Mainstream Media Bullshit Bingo 2024

Aangezien de allerlaatste C-boostercampagne achter de rug is, durven media voorzichtig iets te schrijven over prikschade. Het is niet normaal hoeveel desinformatie over ons wordt geschreven. Om deze reden heb ik de Vax schade Mainstream Media Bullshit Bingo 2024 kaart ontworpen. Doet een journalist een poging om over ‘bijwerkingen’ te schrijven? Pak de bingokaart en streep de bullshit af.

Lees meer

De Volkskrant twijfelt over het postvaccinatiesyndroom

De Volkskrant publiceerde eind december 2023 een artikel over prikschade. Je zou als vaccinatieschade getroffene ‘blij’ moeten zijn dat de mainstream media eindelijk over ons durft te schrijven. Ik vind het uiteraard mosterd na de maaltijd. Over het artikel wat geschreven is door onderzoeksjournalist Maarten Keulemans zelf, ik weet niet of ik nou moet lachen of huilen.

Lees meer

Pfizer wil niet mijn mentor zijn

Een tijdje geleden ontdekte ik dat de organisatie Emma at Work chronisch zieke mensen helpt om aan baan te komen. Tot mijn grote verbazing zag ik dat Pfizer één van hun samenwerkingspartners is en mentorprogramma’s aanbiedt. Ik werd toegelaten tot hun mentorprogramma, maar werd binnen no time eruit gekotst.

Lees meer

Dag van de vaccinatieschade

Op 6 januari 2021 werd in Nederland de eerste Covid prik toegediend. Volgens de overheid was de vaccinatie veilig en effectief. Dit is een grote leugen geweest. Daarom willen we op deze dag stil staan bij de slachtoffers van vaccinatiechade. Hang op 6 januari 2024 onze poster waar je maar wilt of deel het op je socials.

Lees meer

Blackboxcentrum Lareb

Bijwerkingencentrum Lareb lijkt eerder op een blackboxcentrum wat aan de buitenkant de vaccinatieschadewereld mooier laat lijken dan dat het in werkelijkheid is. Het is frustrerend om te zien hoe de doofpot bij deze mysterieuze instantie zich voor je ogen ontvouwt en je staat er als prikschade getroffene machteloos in.

Lees meer

Veelgestelde vragen

De meestgestelde vragen die ik krijg op een rijtje. Van ‘wat is vaccinatieschade?’ en ‘is Long Covid hetzelfde als vaccinatieschade? tot ‘ben je nog steeds ziek?’ en ‘wat is de prognose?’.

Lees meer

Stuitingsbrief, een belangrijke brief voor prikschade slachtoffers

Voor sommige vaccinatieschade slachtoffers is het inmiddels bijna 3 jaar geleden dat ze letselschade hebben opgelopen door de C-prik. Als je aanspraak wilt blijven maken op een schadevergoeding dien je een stuitingsbrief te schrijven naar de producent, de staat én de arts die de prik heeft toegediend.

Lees meer

Geen bijsluiter op de priklocatie

Vanaf deze week worden de nieuwe C-prikken gegeven, maar als je naar de bijsluiter vraagt op een priklocatie, dan kun je die niet krijgen. Een prikuitnodiging krijg je op papier per post, maar je moet zelf zoeken naar de bijsluiter online.

Lees meer

Waar is de bijsluiter van de nieuwste C-prik?

Als je vaccinatieschade oploopt krijg je wel eens de opmerking ‘had je maar de bijsluiter gelezen’, maar waar is de bijsluiter van een vaccin eigenlijk? Ik ontdekte dat dit documentje niet zo makkelijk te vinden is.

Lees meer

Reactie van de medische wereld

Na drie neurologen gezien te hebben is er uiteindelijk in de conclusie op mijn medische notitie vermeld dat mijn neurologische klachten na de Covid vaccinatie zijn ontstaan.

Lees meer

Reactie van farmaproducent Pfizer op mijn brief

Nadat ik een brief heb verstuurd waarin ik farmaproducent Pfizer aansprakelijk stel voor mijn letselschade, heb ik een schriftelijke reactie ontvangen. Zij zijn van mening dat Pfizer niet aansprakelijk is voor mijn symptomen die direct na de prik zijn ontstaan. Een kastje muur verhaal.

Lees meer

Schriftelijk antwoord van het ministerie van VWS

Een schriftelijk antwoord heb ik ontvangen van het Ministerie van VWS als reactie op de stuitingsbrief die ik een tijdje geleden had verstuurd. In mijn brief stel ik de overheid aansprakelijk voor mijn prikschade. De overheid vindt dat ik aan de verkeerde deur klop. Zij vinden dat ik bij de producent moet zijn.

Lees meer

Corona prikschade slachtoffers in gesprek met Ministerie VWS

Eergisteren hadden we het teleurstellende gesprek met het Ministerie van VWS over prikschade, veroorzaakt door de Corona prikken. Een korte samenvatting van het gesprek in één zin: je staat er alleen voor als je vaccinatieschade hebt in Nederland. We zijn aangeslagen, maar niet verslagen.

Lees meer

‘Het is toeval’

Als vaccinatieschade slachtoffers zeggen dat hun klachten door de prik zijn ontstaan, dan krijgen wij vaak te horen dat het ook puur toeval kan zijn. Alles-behalve-de-prik houding komt vaak voor in de medische wereld.

Lees meer

Was ik maar een pechvogel

Mensen met vaccinatieschade worden gezien als pechvogels, maar dat zijn we niet. De groep vaccinatieschade slachtoffers is enorm en helaas alleen maar groter aan het worden.

Lees meer