#37 Alexander van Walraven

Bedrijfsarts en kritisch over de Covid prikken

Alexander van Walraven, bedrijfsarts en voorzitter van het Nederlands Teleartsen Genootschap (NTG), is met zijn beroepsgroep van artsen in de coronacrisis afgeweken van het voor hem onnavolgbare overheidsbeleid en blijft dat nog steeds doen. Alexander is afgestudeerd in geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In het verleden was hij werkzaam in psychiatrie, chirurgie, spoed eisende hulp, huisartsgeneeskunde, sportgeneeskunde en bij alarmcentrale ANWB. Als bedrijfsarts heeft hij in zijn praktijk vele patiënten met vaccinatieschade gezien, ook hele jongen mensen.

Vanuit zijn dokterseed waarschuwde hij mensen voor de nieuwe vaccins. Dit werd hem niet altijd in dank afgenomen, hij werd zelfs een keer bedreigd. De vaccins tegen Covid-19 vindt hij absoluut niet veilig, omdat inmiddels de lijst aan ernstige bijwerkingen gigantisch is. Hij is niet tegen vaccineren, maar hij vindt dat er vooraf eerst goed onderzoek gedaan moest worden naar de nieuwe MRNA vaccinatietechniek. ‘De lange termijneffecten waren ook niet onderzocht, dit kun je mensen toch niet aandoen’, stelt Alexander. Een probleem is dat vele artsen niet willen geloven dat de prikken ernstige gezondheidsklachten kunnen veroorzaken, terwijl er al zoveel wetenschappelijk bewijs bestaat. Ook ziet hij dat er geen hulp en steun bestaat voor vaccinatieschade getroffenen.

Alexander geeft aan dat elke patiënt met vaccinatieschade die vastloopt in de reguliere zorg een beroep kan doen op het NTG. Het vormt een second opinion voor de eerstelijns geneeskunde.  Het NTG bestaat uit zo’n twintig artsen die in coronatijd veel ervaring hebben opgedaan met Post Vaccinaal Syndroom, als ook Long Covid en andere ziektebeelden. De artsen van het NTG streven een nobel doel na, maar de tegenwerking van de overheid is groot. Zo heeft de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd een fikse boete uitgeschreven aan Alexander voor het voorschrijven van Hydroxychloroquine en Ivermectine aan patiënten. De rechtbank heeft dit uiteindelijk ingetrokken.

Beluister nu onze podcast via Spotify:

Deel

Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter