Was ik maar een pechvogel

‘Magda, je hebt zo’n pech, hé!’

Mijn antwoord is dan ‘nee, helaas, ik ben geen pechvogel’. Als ik de enige vrouw in Nederland zou zijn met ernstige bijwerkingen na een vaccinatie, okay, dan zou ik inderdaad pech hebben. Of stel, er zijn 1.000 of 10.000 vrouwen die slecht hebben gereageerd op de prikken, okay, noem me dan een pechvogel ja. De realiteit is echter helaas anders. Er zijn zoveel mensen die slecht hebben gereageerd op de prikken. De prik die ik had gekregen, Pfizer, was zogenaamd de meest veilige Corona prik. Nou, er zijn heel veel mensen die ernstige gezondheidsklachten hebben gekregen door de Pfizer Corona prikken. Ik hoeft niet eens zo ver te kijken. In mijn eigen familie heeft mijn (aangetrouwde) tante Dunnevezelneuropathie gekregen door de Corona prik. Twee mensen in dezelfde familie met neuropathische pijnen door de vaccinaties. Uhum, zeldzaam hoor, not!

Wat ik ontdekt heb is dat het helemaal niet uniek is als je slecht reageert op een prik. Het maakt niet uit welk vaccin. De nieuwste Corona prikken of oude prikken, zoals de Hepatitis B prikken, het maakt echt niet uit. Het komt zo vaak voor. Sterker nog, sommige vaccinatieschade slachtoffers maken zelfs mee dat hun neuroloog in hun gezicht zegt dat dit niks nieuws voor ze is. Ze zien het vaker gebeuren bij allerlei vaccinaties. Dat ze het op papier willen zetten dat de neuropatische pijn veroorzaakt is door de griepprik is een ander verhaal.

Een tijdje geleden was ik op een bruiloft van pakweg 50 man. Tegenover mij zat een jonge dame ook met prikschade. What are the odds? Ze kreeg opeens hartcomplicaties direct na de 2e Moderna Corona prik. Ze slikt nu voor de rest van haar leven medicatie om haar hart rustig te houden. Hoe toevallig is dit? Twee jongen sportieve vrouwen, zij en ik, die slachtoffer zijn van de Corona prikken. Je beseft je dan dat wij echt geen zeldzame exemplaren zijn. Ik voel me dan echt geen pechvogel hoor, eerder de gedachte “oh, jij ook al vernaggeld door zo’n ‘veilige’ prik”.

Ik deel ook mijn prikschade verhaal op Social Media en je wilt niet weten hoeveel berichten ik heb gekregen van vrouwen en mannen met exact dezelfde klachten direct na een prik. Sommigen hebben nog ergere gezondheidsklachten dan ik, sommigen juist minder erg. Ik heb geen mega groot bereik, ik ben geen celebrity hé ofzo en mijn inbox zit VOL met prikschade verhalen! Zeldzaam, jaja.

Een tijdje geleden werd ik benaderd door onderzoeksjournalist Jop de Vrieze van De Groene Amsterdammer. Ik gaf het een kans, maar ik haakte af. Waarom? Op een gegeven moment begon hij mij te overtuigen dat prikschade zeldzaam blijkt te zijn. Dat voelde voor mij niet goed. Mijn kijk op de vaccinatieschade wereld is alles behalve zeldzaam. Ik had al zo’n voorgevoel dat het een artikel zou zijn wat over gaat komen dat wij eigenlijk toch wel zeldzaam zijn. Het is verder een goed en interessant artikel geworden, alleen het klopt gewoon echt niet dat wij zeldzaam zijn. Ik had het ook uitgelegd aan hem dat de toon mij niet bevalt, omdat ik het simpelweg niet terug zie in de realiteit. Ik snap dat zo’n onderzoeksjournalist moet leunen op wetenschappelijk bewijs, maar ja, die is er niet, want er wordt geen uitgebreid onderzoek gedaan naar ons, dus weten zij ook de echte realiteit niet. 

De werkelijkheid is dat de vaccinatieschade slachtoffers ondertussen een mega grote zwerm vogels zijn geworden. Was ik maar een pechvogel joh! De groep is helaas alleen maar groter en groter aan het worden.

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter