#12 Giani

Long C verergerd door de boosterprik
Giani
Giani (36), uit België afkomstig, had door een C-besmetting Long-C klachten gekregen. Hij knapte op binnen een aantal maanden.
 
Na de vierde C-prik die hij had gekregen op 19 september 2022 ging het helemaal mis. Acht dagen na zijn boosterprik kwamen alle Long C klachten weer hevig terug.
 
De symptomen werden met de dag erger. Hij bleef nog drie maanden werken, maar uiteindelijk is hij sinds december 2022 gestopt met werken. De symptomen waarmee hij nu te maken heeft zijn duizeligheid, vermoeidheid, overmatig zweten, pijnlijke zware benen en armen, hersenmist, concentratieproblemen, ademhalingsproblemen, wazig zien, snel overprikkeld en gewichtsverlies (hij verloor 14 kg binnen 3 maanden).
 
Van de eerste drie C-prikken had hij geen klachten. Hij was totaal niet bewust dat een 4e prik hem zoveel ellende zou kunnen veroorzaken. Het was voor hem totaal onverwacht, want hij had immers op de eerste drie prikken goed gereageerd.
 
Giani hoorde ook geen ander geluid in de media over het feit dat de prikken wellicht niet zo veilig zijn.
 
Giani probeert nu allerlei soorten therapieën uit. Hij deed mee aan een C-revalidatieprogramma, maar dat was te intensief voor zijn lichaam. Zijn grootste les is dat we niet moeten blindstaren op informatie. Informatie wat gegeven wordt, kan in de tussentijd 100 keer veranderen.
 
Nu weten we bijvoorbeeld als je een C-besmetting doormaakt dat je lijf veel antistoffen aanmaakt. We zien nu dat een boosterprik juist averechts kan werken als je al Long C klachten had. Je lichaam krijgt in zo’n situatie in principe een overdosis aan antistoffen waardoor je immuunsysteem in overdrive gaat met alle gevolgen van dien.
 
Dit gebeurde dus ook in Giani’s geval. Giani is nu van mening om beter eerst van tevoren te onderzoeken of je al veel antistoffen hebt in je lijf en dan pas een beslissing maken of een prik echt nodig is.
 
Hij wilt mensen erop attenderen dat we bewust moeten zijn van de mogelijke serieuze bijwerkingen:
 
‘Neem niet zomaar een prik, maar denk drie keer na of het echt zinvol is’.

Ook te beluisteren via  Spotify

Deel dit gesprek

Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter