Heb je prikschade door de Covid prikken? Pak je kans en stuur een filmpje!

Op 5 juni 2023 zal ik samen met Iris de Boer en Sara Peters naar Ministerie Volksgezondheid Welzijn en Sport (VWS) in Den Haag gaan om voor en namens prikschade slachtoffers van de Covid vaccins het woord te doen. Een uniek moment. We mogen van het Ministerie VWS in ieder geval absoluut niet over schadevergoedingen hebben, want dan breken ze het gesprek af. We willen het uiteraard hebben over onderzoek, openheid, erkenning, hulp en een einde aan de censuur. Het is helaas niet toegestaan om met meer personen of middels Teams meeting aan te sluiten.
 
Helaas heeft het ministerie besloten om slechts drie personen uit te nodigen. Wij willen iedereen die er niet bij kan zijn de gelegenheid geven om toch een boodschap aan het VWS te geven. Heb je de behoefte om jouw verhaal te delen met VWS? Vertel in ongeveer 30 seconden wat jou of jouw dierbare is overkomen en sluit af in 1 of 2 zinnen wat je tegen het ministerie zou willen zeggen. Het mag ook namens je kind, broer, zus, ouder, tante, vriend(in), etc. Dit mag trouwens ook anoniem. Als je niet herkenbaar in beeld wil komen, dan kunnen wij er ook voor zorgen dat het beeld aangepast wordt. Of je kan bijvoorbeeld ook met je rug naar de camera staan en je kan bijvoorbeeld een andere naam verzinnen. We zullen de filmpjes achter elkaar plakken en laten zien tijdens het gesprek.
 
Hopelijk realiseert VWS zich dan dat we mensen zijn en geen minderheid, zeldzame meldingen, collateral damage of batchnummertjes.
 
Wil je meedoen? Pak je kans en stuur jouw filmpje deze maand nog naar  info@thelongshot.nl

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Share on twitter